Gerwyn Price is inmiddels wel gewend aan al het boegeroep wanneer hij zijn pijltjes naar het bord werpt. De Welshman is al maandenlang het mikpunt van fluitconcerten en gejoel vanuit het dartspubliek nadat de Grand Slam-kampioen betrokken is geweest bij meerdere incidenten tijdens toernooien.

De huidige nummer zeven van de wereld kreeg daar zelfs een boete van 21.500 pond voor opgelegd. Price ging daar niet mee akkoord en is in beroep gegaan tegen deze uitspraak. Boete of niet, de oud-rugbyer blijft de kop van jut bij het publiek. Echter ondervindt nu ook zijn familie last van het gebrek aan populariteit van de darter uit Wales. Één fan besloot zelfs om de 12-jarige dochter van Price aan te schrijven op Twitter.

Dochter Emily kreeg dinsdag een boze tweet toegestuurd van een Britse dartsfan. ”Sorry schat, maar je vader is een verdomde klootzak. Hij gaat zeker een hartaanval krijgen als die zich zo blijft gedragen op het podium”, kreeg het meisje te lezen.

De 12-jarige dochter van Gerwyn Price is op Twitter lastig gevallen door een boze dartsfan.

Foto: Michael Cooper/PDC

De boze twitteraar krabbelde later enigszins terug toen hem ter ore kwam dat de dochter van Price slechts twaalf jaar is. ”Dat was mij niet bekend. Daar heb ik mijn excuses voor aangeboden, wat kan ik nog meer zeggen”, zette hij op Twitter.

Price denkt er het zijne van en hoopt dat het Twitteraccount van de man in kwestie gesloten wordt. De Welshman heeft zijn volgers opgeroepen om hem daarbij te helpen.

”Kom op, mijn dochter is slechts twaalf jaar. Mij mag je voor de gek houden, daar heb ik al wekelijks last van. Maar je bent behoorlijk zielig als je zulke acties onderneemt. Zouden mensen mijn tweet kunnen delen en mijn volgers het account van die meneer kunnen rapporteren zodat hij van Twitter wordt afgehaald? Dat waardeer ik enorm”, zo schreef Price op zijn eigen Twitter.

Tags:

Author: Pieter Verbeek