Aanstaande zaterdag is het tijd voor de landelijke divisiekampioenschappen voor de vierde, derde en tweede divisie. Wij verwelkomen alle kampioenen in Sporthal Corlaer in Nijkerk! Tijdens de divisiekampioenschappen gaan de regionale kampioenen van de lidorganisaties de strijd met elkaar aan met als doel het Nederlands kampioenschap. Een prestigieuze titel!

Vorig jaar kenden we de volgende winnaars:
4e divisie: Royal Clowns (DBMN)
3e divisie: You Never Know (BDC)
2e divisie: Nooitgedacht (SDC)

Belangrijke informatie:

  • Sporthal Corlaer zal om 10.00 uur open zijn. Captains dienen zich voor 10.30 uur te melden en de wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen.
  • Captains dienen hun registratiebewijzen/pasjes van de betreffende spelers mee te nemen.
  • Graag wijzen wij u op het geldende kledingvoorschrift: nette pantalon of rok tot minimaal op de knie (dames), net shirt voorzien van kraag en geen hoofddeksels. Voor het volledige kledingvoorschrift klikt u hier.
  • Er zullen vier singles (501), twee koppels (501) en een teamgame (701) gespeeld worden. Het format wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Er zal gespeeld worden op twee banen waarbij er twee singles en twee koppels tegelijk worden gespeeld. We vragen de teams om in ieder geval met vijf personen aanwezig te zijn zodat één persoon kan schrijven tijdens de koppels. Uiteraard hoeft dit geen speler te zijn.

Deelnemende Teams:
Voor een overzicht van alle deelnemende teams klikt u hier.

Persbericht NDB

Author: Pieter Verbeek