Darter Adrian Lewis heeft een tweede plek veroverd bij de Sport Stars Fishing Championship, een viswedstrijd voor Britse beroemdheden uit de sportwereld.

Dit evenement stond vooral in het teken van geld ophalen voor de stichting Parkinson’s UK. De actie leverde ruim 15.000 pond op, bijna evenveel als de voorgaande zes edities van de Sport Stars Fishing Championship bij elkaar.

De viswedstrijd was verdeeld in twee onderdelen. Alle deelnemers namen het in individueel en teamverband tegen elkaar op. Zo behoorden onder meer Lewis en Phil Taylor tot Team Target. Terwijl PDC-voorzitter Barry Hearn in Team Matchroom zat. Ook Ian White, James Wade, Chris Mason en Darren Webster deden mee aan de viswedstrijd.

Voormalig voetballer Jimmy Bullard wist het solo-onderdeel te winnen. Het gewicht van alle gevangen vissen werden bij elkaar opgeteld. Hoewel Lewis elf vissen had gevangen, kwam hij bijna één kilo tekort om de eindzege te pakken. Het rugby-team ‘Superleague’ won het teamonderdeel, het team van dartsfabrikant Target eindigde als derde.

Tags:

Author: Pieter Verbeek