De vorige editie van de Auckland Darts Masters kende een verrassende winnaar in de persoon van Kyle Anderson. ‘The Original’ versloeg Gary Anderson, Simon Whitlock, James Wade en Corey Cadby op weg naar zijn grootste titel uit zijn carrière.

Dit weekend keert Anderson terug op de plek waar hij zijn eerste televisietitel wist te winnen. De Australiër treft Haupai Puha in de eerste ronde van de Auckland Darts Masters 2018.

”Eerlijk gezegd is het moeilijk om de resultaten van vorig jaar voor de geest te halen. Het was een emotionele rollercoaster”, weet Anderson zich nog wel te herinneren.

”Die titel betekende enorm veel voor mij. Ik had vrienden in het publiek zitten die ik al tien jaar niet meer had gezien. Het was speciaal dat ik goed presteerde, terwijl zij naar mij aan het kijken waren.”

”Ik kijk enorm uit naar dit toernooi. ik voel me goed en hopelijk komt dat mijn spel ten goede op het podium.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek