Gary Anderson is er enorm op gebrand om voor het einde van zijn carrière de Grand Slam of Darts op zijn naam te schrijven.

De Schot miste nog geen enkele editie van het toernooi dat in 2007 werd opgericht. In 2011 en 2018 kwam Anderson tot de finale. Beide finales gingen verloren tegen respectievelijk Phil Taylor en Gerwyn Price. Driemaal moet scheepsrecht worden voor Anderson, die hoopt dit jaar met de Eric Bristow Trophy in zijn handen te staan.

”Ik wil dolgraag de Grand Slam of Darts winnen voordat mijn carrière erop zit”, vertelt de tweevoudig wereldkampioen in gesprek met de PDC.

”Het is mijn favoriete toernooi. De Grand Slam was mijn eerste toernooi bij de PDC, toen speelde ik nog bij de BDO. Vanaf dag één is het mijn favoriete toernooi geweest.”

”Ik heb nog geen enkele editie gemist en dat wil ik graag zo houden. Ik ga mijn uiterste best doen om het toernooi dit jaar te winnen. Als het niet lukt, dan zeker volgend seizoen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek