De loting voor de Brisbane Darts Masters 2019 leverde een interessante ontmoeting op tussen tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson en het Australische talent Corey Cadby.

Deze week brengt de PDC een tweede bezoek aan Brisbane, waar het derde World Series-toernooi van het seizoen wordt gespeeld. Het wordt de eerste wedstrijd tussen Anderson en Cadby sinds zij elkaar troffen in de UK Open-finale vorig jaar. Deze wedstrijd werd destijds met 11-7 gewonnen door ‘Flying Scotsman’.

”Ik kijk er erg naar uit om tegen Corey te spelen. Het is een geweldige gozer en hij heeft veel talent. Het wordt leuk om in een zaal vol met Australische fans tegen hem te darten”, vertelt Anderson aan de PDC.

Ook Cadby is blij met de loting en zegt dat op zijn karakteristieke wijze. ”Gary is één van de beste darters ooit. Maar ik geloof dat ik net zo goed kan worden als hem.”

”Dan moet ik wel mijn kansen benutten als we op het podium staan. Ik ben een trotse Australiër en hopelijk kan het publiek mij een extra boost geven”, zo besloot de voormalig jeugdwereldkampioen.

Dartszender RTL 7 zendt alleen samenvattingen uit van dit World Series-toernooi. Alle live-scores zijn wel te volgen via ons scorecenter.

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek