Gary Anderson was op zondag in de finale van de Perth Darts Masters te sterk voor Raymond van Barneveld. De Schot pakte in stijl zijn eerste PDC-titel sinds juni met een 11-7 overwinning op de Nederlander in een partij waarin de tweevoudig wereldkampioen op het juiste moment een extra versnelling vond. ‘The Flying Scotsman’ sprak in een interview na de wedstrijd over zijn zege en de aankomende maanden.

”Het is mooi om hier te winnen. Ik hou van dit soort plekken, het is hier nice and relaxed. Het zijn drie lange weken geweest en ik kan niet wachten op weer naar huis te gaan en mijn zoon te zien,” zei Anderson.

”Raymond is een dartslegende en om hem te verslaan is altijd fantastisch. Het feit dat het een finale was maakt het alleen maar beter. Er zijn een aantal belangrijke dingen die er aan staan te komen in de komende maanden, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn dartsleven. Ik kan niet wachten.”, voegde de Perth Darts Master toe. Anderson’s vrouw Rachel is in verwachting van een tweede kind volgende maand.

Tags: |

Schrijver: Bart Timmer