Gary Anderson rekende donderdagavond met moeite af met Robert Thornton om de kwartfinales op de Grand Slam of Darts te bereiken.

Beide Schotten hadden moeite hun beste spel te laten zien. Zo miste Anderson liefst 23 pijlen op de dubbels gedurende de wedstrijd. The Flying Scotsman bleek in de eindfase echter doortastender en zegevierde met 10-8.

Ondanks het matige spel zag Anderson zeker positieve dingen terug in zijn partij tegen Thornton. ”Bij tijd en wijle was het wel goed. Telkens wanneer het ingooien goed gaat, verloopt het compleet anders op het podium.”

”Ik heb geen idee wat ik nog van mezelf kan verwachten dit toernooi. Maar ik garandeer iedereen dat ik mijn uiterste best ga doen zaterdag. Hopelijk haalt Gerwyn het beste in mij naar boven”, zegt de tweevoudig wereldkampioen over zijn clash tegen titelverdediger Gerwyn Price.

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek