Gary Anderson is bezig aan een wisselvallig seizoen in de Premier League Darts. De Schot wist nog geen twee overwinningen op rij te boeken en speelde bovendien tweemaal op rij gelijk.

De tweevoudig wereldkampioen hield aan zijn duels met Peter Wright en Daryl Gurney telkens een punt over. Tegen Raymond van Barneveld moet Anderson op zoek naar een overwinning. Het verschil met de nummer negen, Gurney, is slechts één punt en dus heeft ‘The Flying Scotsman’ punten nodig.

”Vorige week pakte ik met moeite een punt. Ik heb nog weinig consistentie laten zien deze Premier League”, gaf Anderson toe in gesprek met de PDC. ”De laatste weken gaan prima, die vorm wil ik graag behouden. Er is nog een lange weg te gaan.”

”Ik blijf doorvechten en zodra spelers dubbels missen, probeer ik dat af te straffen. Er zijn nog een aantal weken te gaan tot Judgement Night en ik zal mij er doorheen zwoegen.

Chris Dean/PDC

Foto: Chris Dean/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek