Kyle Anderson trof het niet bij de loting voor de NZ Darts Masters in Hamilton. De Australiër staat tegenover Michael van Gerwen in de eerste ronde.

Anderson heeft goede herinneringen aan Nieuw-Zeeland. In 2017 won hij verrassend de Auckland Darts Masters door Corey Cadby in de finale te verslaan. Met die eindzege in zijn achterhoofd kijkt de 31-jarige darter er naar uit om terug te keren in Nieuw-Zeeland.

”Iedereen kijkt uit naar dit evenement”, verzekerde Anderson in gesprek met Newshub. ”Ik vind het geweldig om terug te keren naar het land waar ik mijn eerste televisietitel won.”

Over zijn kansen tegen Van Gerwen is ‘The Original’ realistisch. ”Ik moet zorgen dat ik goed voor de dag kom. Je weet wat je van Michael kan verwachten. Hopelijk haalt hij niet meteen zijn topvorm tegen mij.”

Emma Morley/DPA

Foto: Emma Morley/DPA

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek