De maand augustus verloopt vooralsnog fantastisch voor Kyle Anderson. Vorige week won hij zijn eerste Pro Tour-titel, dit weekend volgde zijn allereerste TV-titel.

De Australiër versloeg landgenoot Corey Cadby in de finale van de Auckland Darts Masters. Anderson hield zijn zenuwen het meest in bedwang in de beslissende leg en pakte de eindzege met een 68 finish. Eerder op het toernooi boekte ‘The Original’ ook al zeges op Gary Anderson, Simon Whitlock en James Wade.

”Dit maakt mij ontzettend trots”, sprak Anderson enigszins geëmotioneerd na afloop. ”Ik heb het altijd in mij gehad en nu begin ik het iedereen te laten zien. De 160 finish in de zevende leg was cruciaal, het gaf mij geloof dat ik Corey kon verslaan na zijn goede start.”

”Mijn scores waren goed en ik begin eindelijk ook mijn dubbels te vinden. Hopelijk weet ik mijn niveau mee te nemen naar de toernooien in Melbourne en Perth.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek