Gary Anderson heeft een waarschuwing voor de vier debutanten in de Premier League Darts. De tweevoudig wereldkampioen doet zelf voor de achtste keer mee aan de beste dartscompetitie ter wereld.

Voor Daryl Gurney, Gerwyn Price, Rob Cross en Mensur Suljovic wordt het wel de eerste keer. In gesprek met The Sun, vertelt Anderson waarmee ze de komende weken rekening mee moeten houden.

”Het wordt een lange en zware rit”, spreekt de Schot uit ervaring. ”Het is goed om af en toe een lolletje te hebben tijdens het reizen.”

”De nieuwe gezichten zijn een goede toevoeging voor de sport. Verse spelers zijn altijd nodig, maar het wordt een zware bevalling voor ze. Het gaat om presteren vanaf week zeven, wanneer de vermoeidheid eenmaal heeft toegeslagen.”

De Premier League Darts 2018 begint donderdag 1 februari in Dublin. Negen weken lang strijden tien deelnemers voor een plek bij de laatste acht, die de tweede helft van de competitie gaan spelen. Na vijftien weken gaan de beste vier spelers door naar de play-offs. Klik hier voor de voorbeschouwing en het speelschema van de eerste speelronde.

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 122 euro en een minimale prijzenpot van 756 euro!

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek