Gary Anderson wacht woensdag een belangijke avond in Rotterdam. De tweevoudig wereldkampioen heeft de eer om twee keer te worden begroet door het Nederlandse publiek.

Anderson opent de avond tegen Michael Smith. Een kans voor de Schot op revanche, want de nummer vier van de wereld opende de Premier League Darts met een nederlaag tegen ‘Bullyboy’. Later sluit Anderson de avond af tegen Rob Cross.

”Het was absoluut geweldig in Rotterdam vorig jaar. Het is fantastisch om weer terug te zijn in Nederland. Ik speel drie wedstrijden deze week, dus dat gaat zwaar worden.”

”Ik ga het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken”, is het voornemen van ‘The Flying Scotsman’. ”Iedereen is nu met de play-offs bezig, elke wedstrijd is belangrijk. Ik presteer degelijk in de Premier League, maar wil de punten blijven pakken. Elk punt kan het verschil maken.”

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld komen woensdagavond uiteraard ook in actie. Van Gerwen staat tegenover Wright, ‘Barney’ gaat het opnemen tegen Simon Whitlock.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts.

Premier League Darts 2018
Elfde speelronde – 18 april
Rotterdam Ahoy

Michael Smith v Gary Anderson
Rob Cross v Daryl Gurney
Raymond van Barneveld v Simon Whitlock
Peter Wright v Michael van Gerwen
Rob Cross v Gary Anderson

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek