Nathan Aspinall pakte op de vierde avond van de Premier League zijn tweede opeenvolgende zege. ‘The Asp’ nam met 7-5 nipt de maat van Glen Durrant.

“Ik ben bijzonder tevreden met deze zege”, opende Aspinall na afloop zijn perspraatje. Mijn start was zeer slecht maar gelukkig liet Durrant me terug in de wedstrijd komen. Bij 4-4 kon ik 129 uitwerpen en daardoor kreeg ik een enorme boost.”

“Ik heb eigenlijk nog nooit heel goed gespeeld tegen Glen, op één of andere manier geraak ik nooit in mijn ritme tegen hem”, aldus ‘The Asp’. “Ik wil echter het positieve onthouden en dat is dat ik na vier speeldagen mooi mee aan kop van de rangschikking sta.”

Tot slot wierp de Engelsman nog een bloemetje naar het Ierse publiek in Dublin. “Ze waren echt geweldig vanavond, het is een droom om in zulke omstandigheden te mogen gooien.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder het speelschema en de verdeling van het prijzengeld.

Tags: ,

Author: Bram Coenen