Aspinall zit op een roze wolk na het krijgen van een uitnodiging voor de Premier League Darts. Dat The Asp in een goede flow zit, liet hij afgelopen weekend zien in Barnsley.

Na een uitstekende dag, pakte Aspinall zondag de titel tijdens het tweede Players Championship-toernooi. De Engelsman versloeg Gerwyn Price in de finale, nadat hij allereerst een wereldrecord veroverde in zijn kwartfinalepartij tegen Peter Wright.

”Ik zit op een roze wolk na mijn uitnodiging voor de Premier League. Sindsdien loop ik rond met een glimlach op mijn gezicht. Spelers grappen al dat dit over een paar weken niet meer het geval zal zijn, wanneer de vermoeidheid toeslaat”, vertelt de darter uit Stockport aan de PDC.

”Eerlijk gezegd moet ik toegeven dat ik al een tijdje hoopte op deelname aan de Premier League. Het was een geweldig moment toen ik daadwerkelijk die uitnodiging kreeg. Ik ben nog steeds één van de nieuwere spelers op het circuit. Maar mijn niveau gaat omhoog, terwijl ik nog steeds aan het leren ben.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek