Nathan Aspinall won maandagavond bij zijn debuut op de World Grand Prix van Vincent van der Voort. De Engelsman werd iets wat geholpen door de darter uit Purmerend, die een totale off-day kende.

Er waren problemen met de camera naast het bord op het podium. Van der Voort kon zich daar niet overheen zetten en ging er ruim af tegen Aspinall. De WK-halvefinalist had dan ook niet verwacht zo makkelijk te winnen bij zijn eerste opwachting op de World Grand Prix.

”Ik was verrast aan het begin. Vincent was meteen weg en ik dacht dat ik een lastig duel tegemoet ging. Gelukkig voor mij waren er wat problemen met de camera op het podium.”

”Dat leek Vincent meer te storen dan mij. Het was verschrikkelijk, maar we hadden er beiden last van. Gelukkig bleef ik meer gefocust dan Vincent”, vertelde de UK Open-kampioen aan Tungsten Tales.

Los van de problemen met de camera was The Asp tevreden met zijn debuut op dit toernooi. ”Ik wilde mezelf goed laten zien. Door mijn finishes bleef mijn gemiddelde hoog. Ik ben erg blij dat ik zonder veel problemen de eerste wedstrijd gewonnen heb.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek