Raymond van Barneveld kon zijn geluk niet op na zijn derde eindzege op de World Cup of Darts. Samen met Van Gerwen versloeg hij Wales in de finale met 3-1.

‘Barney’ verloor twee van zijn vier singles op het WK voor landenteams, maar kon vervolgens terugvallen op de koppelpartijen met zijn landgenoot Van Gerwen. Na de finale had de vijfvoudig wereldkampioen dan ook mooie woorden over voor de 28-jarige Brabander.

”Het was een fantastisch toernooi en ik ben ontzettend blij met mijn derde titel op de World Cup of Darts”, vertelde Van Barneveld tegen de PDC.

”Het was hoogst onzeker of Michael mee zou spelen vrijdag en Benito kwam naar Frankfurt om in te vallen wanneer dat nodig zou zijn geweest. Ik ben blij dat Michael uiteindelijk kon spelen. Hij is een strijder, een vechter en hij was er altijd voor mij om mij op te vangen.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek