De British Darts Organisation (BDO) heeft een slechte beurt gemaakt bij de schuldeisers. Het bestuur verzuimde op te dagen bij een consult over de afhandeling van de schuld.

Onlangs is de commerciële tak van de BDO failliet gegaan. Om eventuele vragen van schuldeisers te beantwoorden was er een gesprek opgezet tussen het bestuur en de schuldeisers.

In gesprek met Tungsten Tales laat curator Lane Bednash weten dat het bestuur echter niet kwam opdagen bij dat gesprek. De ontstane problemen zijn dus nog niet opgelost en vragen zijn onbeantwoord gebleven.

”Helaas was het volledige bestuur niet aanwezig bij de bijeenkomst die ze zelf hadden georganiseerd. De schuldeisers hebben daardoor niet de gelegenheid gehad om vragen te stellen”, aldus Bednash.

De curator vindt de absentie onbegrijpelijk. ”Het is verplicht dat een bestuur aanwezig is bij een vergadering. Ik snap niet dat ze de zaak op deze manier proberen tegen te werken. Uiteindelijk hebben ze namelijk zelf besloten om faillissement aan te vragen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek