Steve Beaton was vrijdagavond verantwoordelijk voor de snelle uitschakeling van Raymond van Barneveld op de European Darts Open. ‘The Bronzed Adonis’ versloeg ‘Barney’ met 6-4.

De voormalig wereldkampioen kwam knap terug van een achterstand, want na zes legs stond Van Barneveld op een 4-2 voorsprong. Beaton haalde vervolgens vier legs op rij binnen en boekte voor de vierde keer in zijn carrière een zege op de vijfvoudig wereldkampioen.

”Een moeilijkere loting dan Raymond in de eerste ronde kon eigenlijk niet. Ik ben dus blij dat ik van hem gewonnen heb”, zei Beaton na zijn overwinning op de Nederlander.

”Ik zeg altijd dat je tegen de beste moet spelen om zelf de beste te worden. Ik wist mijn kansen goed te benutten en dat stemt mij enorm tevreden. Tegen Cross zal ik nog beter moeten spelen en opnieuw mijn kansen pakken wanneer deze mij aangeboden worden.”

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek