Raymond van Barneveld heeft nog geen wedstrijd gewonnen in de Premier League Darts 2019 en volgens darts-analist Wayne Mardle gaat dat deze week opnieuw niet gebeuren.

Na vijf speelrondes staat Van Barneveld met twee punten onderaan in de rangschikking van de Premier League Darts. Donderdagavond speelt de 51-jarige Hagenaar tegen Rob Cross, de nummer twee in de tussenstand. Mardle vermoedt dat ‘Voltage’ gemakkelijk gaat winnen van ‘Barney’, die volgens hem een onzekere indruk maakt op het podium.

”Het is verschrikkelijk om Raymond zo te zien op het podium. Volgens mij ontbreekt het geloof bij hem, maar hij is nog niet verslagen. Zijn worp is onzeker en hij mist de bravoure. Het zou sneu zijn als Barney laatste wordt in de Premier League, dat zou een dramatisch afscheid zijn.”

”Ik denk niet dat Van Barneveld van Cross gaat winnen, want daar is Rob veel te constant voor. Als je zijn nederlaag tegen Michael van Gerwen buiten beschouwing laat, dan gooit hij telkens boven de honderd gemiddeld. Als dat weer lukt, dan wint Cross gemakkelijk van Raymond.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het speelschema.

Zesde speelronde – Donderdag 14 maart (vanaf 20:10 uur)
Motorpoint Arena, Nottingham

Nathan Aspinall v Michael Smith
James Wade v Mensur Suljovic
Rob Cross v Raymond van Barneveld
Gerwyn Price v Michael van Gerwen
Peter Wright v Daryl Gurney

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek