Bradley Brooks raakte eind 2019 zijn PDC Tour Card kwijt. De jonge Engelsman verzekerde zich vrijdag op de tweede dag Q-School echter van een nieuwe Tour Card voor 2020 en 2021.

De nog steeds maar 19-jarige Brooks won vrijdag op de tweede dag van Q-School acht opeenvolgende wedstrijden en verzekerde zich zo van een nieuwe Tour Card. “Nadat ik eind vorig jaar mijn Tour Card verloor was ik toch wat angstig om naar Q-School te gaan. Ik ben dan ook dolgelukkig dat het me gelukt is om meteen terug te keren op de Pro Tour.”

Brooks behaalde de voorbije twee jaar geen echt aansprekende resultaten en moest daarom dus opnieuw naar Q-School. “Toen ik mijn Tour Card verloor was dat het slechtste dat me ooit overkwam. Maar net daardoor besefte ik hoe graag ik actief wil zijn als professioneel darter. Met het behalen van deze Tour Card zal ik zeker niet op mijn lauweren rusten, de komende weken staan opnieuw volledig in het teken van hard trainen en klaar zijn voor het komende seizoen op de Pro Tour.”

Tags:

Author: Bram Coenen