Stephen Bunting is hard op weg om zich als tweede speler voor de laatste acht van de PDC Home Tour te verplaatsen. The Bullet versloeg concurrent Glen Durrant.

Na een 6-5 overwinning op Mike de Decker kwam Bunting tegenover Duzza te staan. Laatstgenoemde had daarvoor met 6-3 van Alan Tabern gewonnen. Bunting won de krachtmeting tussen de twee Engelsen dankzij een gemiddelde van 101 en veertig procent op de dubbels. De voormalig Lakeside-kampioen kan zich met een zege op Tabern tot groepswinnaar van deze poule kronen.

Spelers filmen hun wedstrijden met een webcam of een camera, waarvan de beelden worden doorgezet naar een stream. Op deze manier kunnen tegenstanders en fans controleren of de scores wel eerlijk worden doorgegeven.

Alle wedstrijden zijn gratis te zien via de streamingsdienst PDC TV. Hiervoor dient men wel een account aan te maken, maar hier zijn geen kosten aan verbonden. De uitzending begint dagelijks om 20:30 uur.

Daarnaast zijn alle tussenstanden te volgen via DartConnect. Via deze website zijn ook alle wedstrijdstatistieken terug te vinden.

Speelschema PDC Home Tour

Woensdag 27 mei
Groep 2 (laatste 32)

Stephen Bunting (101.28) 6-5 (90.48) Mike De Decker
Glen Durrant (104.2) 6-3 (97.88) Alan Tabern
Mike De Decker (98.53) 6-5 (95.8) Alan Tabern
Stephen Bunting (101.05) 6-3 (98.46) Glen Durrant
Glen Durrant v Mike De Decker
Alan Tabern v Stephen Bunting

Tags: , ,

Author: Pieter Verbeek