Stephen Bunting was niet ontevreden na zijn tweede plek op de Czech Darts Open. ‘The Bullet’ verloor in de finale van de Czech Darts Open van Jamie Hughes maar keek desondanks terug op een geslaagd toernooi.

De voormalig Lakeside-kampioen opende zijn toernooi met overwinningen op Robert Thornton en Peter Wright. Daarna werden Chris Dobey, Daryl Gurney en Keegan Brown aan de zegekar gebonden, alvorens Bunting in de finale strandde tegen een prima spelende Hughes.

”Ik ben enorm trots op mijn prestaties dit weekend”, sprak een tevreden Bunting na afloop. ”Zelfs uit slechts één overwinning had ik al een positief punt kunnen halen.”

”Het bereiken van mijn eerste Euro Tour-finale laat zien dat ik progressie heb gemaakt. Hopelijk volgen er nog meer en kan ik deze vorm meenemen naar de komende televisietoernooien.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek