Stephen Bunting haalde zaterdag voor de derde keer dit seizoen de kwartfinale van een televisietoernooi. The Bullet was dankzij een gemiddelde van 107 met 10-2 te sterk voor Ryan Meikle.

De voormalig Lakeside-kampioen is bezig aan een sterk toernooi, met verder ook zeges op Dimitri van den Bergh en Jose de Sousa. In zijn partij tegen De Sousa wierp Bunting ook al een gemiddelde van boven de honderd.

De Engelsman was na afloop dan ook erg te spreken over zijn prestaties. ”Dit geeft een fantastisch gevoel. Ik heb twee van mijn meest constante wedstrijden ooit gespeeld.”

”Hopelijk kan ik deze vorm volhouden en ik kijk uit naar mijn kwartfinale tegen Gerwyn (Price, red.). Achter de schermen heb ik hard gewerkt en ik voel mij beter dan ooit. Ik heb weer plezier in het darten.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek