Corey Cadby is betrokken geraakt bij een incident in het publiek tijdens de Brisbane Darts Masters. Er verscheen een foto op social media, waarop was te zien dat hij werd afgevoerd door de politie.

Het management van Cadby reageerde via een statement op het voorval. ”Er gingen geruchten rond in Brisbane, nadat een foto verscheen waarop Cadby werd afgevoerd door politieagenten.”

”De beschuldigingen aan zijn adres kloppen totaal niet. Corey en zijn familie werden verbaal lastiggevallen door een klein groepje fans. Dit gebeurde in het bijzijn van een aantal politieagenten. De vrouw van Corey werd zelfs fysiek aangevallen, waarna de agenten reageerden door de familie Cadby naar de uitgang te begeleiden.”

”Corey was enkel betrokken bij een woordenwisseling, maar er zijn geen klappen gevallen. De agenten wisten dat Corey een darter was en hebben daarop geanticipeerd. Ze hebben hem uit het publiek gehaald om escalatie te voorkomen. Hij is meteen teruggekeerd naar het spelershotel. Corey is geen moment in hechtenis genomen.”

Klik hier voor meer informatie over de Brisbane Darts Masters.

Tags:

Author: Pieter Verbeek