Corey Cadby heeft zich meteen laten gelden op de UK Open. Het Australische talent behoort tot de overgebleven acht spelers op de ‘FA Cup of Darts’.

‘King Cadby’ was na een fraaie partij met 10-7 te sterk voor Chris Dobey. Eerder in het toernooi boekte hij ook al zeges op onder meer Michael Rasztovits en Martin Schindler. In de kwartfinale wacht een krachtmeting met Gerwyn Price.

”Ik kan veel beter spelen dan ik nu laat zien. Maar uiteindelijk weet ik de wedstrijden wel te winnen en daar draait het om”, zei de voormalig jeugdwereldkampioen in gesprek met ITV.

Over zijn doelstelling voor dit toernooi was ‘King Cadby vervolgens duidelijk. ”Ik ga er niet omheen draaien, ik ben hier enkel voor de eindzege. Dat is mijn strijdplan vanaf de start van dit toernooi.”

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld op de UK Open 2018.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek