De ogen zijn vrijdag tijdens de eerste ronde van de Melbourne Darts Masters vooral gericht op Corey Cadby. Het Australische megatalent maakt tijdens het World Series-toernooi zijn rentree op het grote podium.

Cadby treft Simon Whitlock in de eerste ronde van de Melbourne Darts Masters. ‘The Wizard’ kan zich voorbereiden op een fanatieke Cadby, want de Australiër is niet van plan om zich in te gaan houden op het podium. Aan zijn agressieve speelstijl wordt niet gesleuteld, vertelt hij in gesprek met Live Darts.

”Ik ben een agressieve speler. Het gaat niet alleen om het darten zelf, maar ook om de adrenaline en de opkomst. Het hoort bij mij en ik ga niet veranderen.”

”Overigens heb ik wel geprobeerd om rustiger aan te doen. Maar dat is niet zoals ik ben. Ik ben wie ik ben en als mensen dat niet bevalt, dan moeten ze maar niet kijken. Michael van Gerwen doet het ook en bij hem werkt het.”

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi.

Tags:

Author: Pieter Verbeek