Aanstaande zaterdag 22 september om 14.15 uur gaat de Champions League of Darts in Brighton starten! Uiteraard heeft onze partner, Zweeler Fantasy Sports Games, weer een geweldig leuk spel klaar staan.

Waarom mee doen aan het Champions League of Darts Spel?

  • Je betrokkenheid bij het darten zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 darter, maar om alle 3 darters die allemaal punten voor jouw team halen!
  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de wedstrijden zorgen jouw darters voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (min. 320 euro aan prijzen)!
  • Klik hier om te registeren en Klik hier om direct naar het spel te gaan!
Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Het Champions League of Darts Spel 2018 zal gaan starten op zaterdag 22 september 2018 om 14:15 uur.

Darters verdienen punten in de groepsfase per gewonnen leg. Zo kan een darter maximaal 10 punten per wedstrijd scoren. Na de groepsfase worden er punten verdiend per ronde. Voor het bereiken van de halve finale, voor het bereiken van de finale en voor het winnen van de Champions League of Darts.

Je krijgt 22 miljoen euro budget om 3 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Champions League of Darts Spel 2018.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 320 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 63 euro zijn (15 AK prijzen).

Waardes dartsspelers:

1 Gerwen, Michael van 10 mln.
2 Cross, Rob 7,8 mln.
3 Anderson, Gary 7,7 mln.
4 Wright, Peter 7,3 mln.
5 Suljovic, Mensur 5,9 mln.
6 Gurney, Daryl 5,4 mln.
7 Whitlock, Simon 4,3 mln.
8 Chisnall, Dave 4,1 mln.

Tags: ,

Author: Admin