De top 8 van de wereld komt dit weekend samen in Leicester voor de vierde editie van de Champions League of Darts. Een major die nog mist op het palmares van Michael van Gerwen. En dus zal ‘Mighty Mike’ extra gemotiveerd zijn om dit keer wél het toernooi te winnen in de Morningside Arena.

Van Gerwen begint in groep A met titelverdediger Gary Anderson, Michael Smith en James Wade. In de andere poule zijn het Rob Cross, Peter Wright, Gerwyn Price en Daryl Gurney die voor een plekje in de halve finale strijden. RTL7 en de BBC doen live verslag.

Voor zaterdag staat het Champions League of Darts Spel op het programma. We starten in de middag om 14.30 uur met een prijzenpot van ook minimaal 200 euro (5 euro per team). Voor deze 2 dagen kies je 3 darters die jou 2 dagen lang gaan vermaken.

Road to Ally Pally (doe mee voor 1 euro en win 2.500 euro!)

Daarnaast heeft Zweeler dit jaar iets nieuws bedacht. Er is een serie van spellen onder de naam “Road to Ally Pally” opgezet. Het spel kost maar 1 euro en er is 1 ticket te winnen die minimaal 25 euro per stuk waard is, en tijdens de WK omgezet kan worden in 2.500 Euro!

Dus voor 1 euro heb je niet alleen een leuk spel voor het hele weekend, maar je maakt ook nog kans op een geweldige prijs! Klik hier om naar het Road to Ally Pally Spel te gaan!

Waardes darters Champions League of Darts Spel:

1 Gerwen, Michael van 10 mln.
2 Cross, Rob 8,1 mln.
3 Wright, Peter 7,6 mln.
4 Anderson, Gary 6,5 mln.
5 Price, Gerwyn 6,1 mln.
6 Gurney, Daryl 5,7 mln.
7 Smith, Michael 5,2 mln.
8 Wade, James 4,5 mln.

Tags: ,

Author: Andre