Jonny Clayton zette donderdagavond wederom een knappe prestatie neer op de Grand Slam of Darts door Krzysztof Ratajski uit het toernooi te knikkeren.

Dit deed de Welshman op overtuigende wijze met 10-3, dankzij een gemiddelde van 103.65 en een finishpercentage van 59 procent. Zaterdagavond wacht een tweede onderonsje met Michael van Gerwen, nadat Clayton in de poulefase al verrassend te sterk was voor de Nederlander.

”Dit is opnieuw een geweldig resultaat van mij. Ik geniet van elke minuut op dit toernooi”, jubelde Clayton na zijn duel met Ratajski.

De voormalig major-finalist gaf vervolgens aan dat het toernooi wat hem betreft al geslaagd is. ”Alles verder dan de groepsfase is een bonus voor mij. Ik wilde graag mijn vorm behouden en dat is gelukt, daar ben ik erg blij mee.”

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld op de Grand Slam of Darts. Via deze link is nog meer informatie te vinden over dit toernooi.

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek