De NDB last alle evenementen en dartscompetities die door de NDB georganiseerd worden, waaronder de SuperLeague en Laco, definitief af tot en met 31 maart en verzoekt dringend alle lidorganisaties en andere organisatoren van (darts)competities en toernooien dit besluit over te nemen.

Eerder deze week gaven we aan dat de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op volgen en werd het advies gegeven om in Noord-Brabant alle evenementen – waaronder sportwedstrijden – tot en met komend weekend af te gelasten.

Donderdag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt tot het einde van de maand.

Vandaar dat de NDB opnieuw, en nu voor heel Nederland, met klem adviseert alle sportevenementen waaronder bijvoorbeeld de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart.

Alle evenementen en competities die door de NDB georganiseerd worden, o.a. SuperLeague en LaCo, zijn bij deze dus definitief tot en met 31 maart afgelast. Vrijdag heeft de NDB ook al bekend gemaakt dat het 4 Nations Tournament geannuleerd is.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek