Rob Cross greep voor de tweede week op rij naast de eindzege op een World Series-toernooi. Na de nederlaag tegen Gary Anderson in Las Vegas, moest hij in Shanghai de eindzege laten aan Michael Smith.

De regerend wereldkampioen begon de dag met een indrukwekkende 8-3 zege op James Wade, dankzij een gemiddelde van 106. Na een 8-5 overwinning op Peter Wright, verloor Cross met 8-2 van Smith.

”Michael verdiende te winnen, eerlijk is eerlijk. Ik was waardeloos, maar ik kan niet teleurgesteld zijn. Ik was zwaar vermoeid toen het toernooi begon en had in de finale geen energie meer over. Gelukkig raakte ik het dartbord nog”, glimlachte ‘Voltage’.

”Ik ben zeer tevreden met mijn spel op dit moment. Nu had ik gewoon geen energie meer over, ik had niks meer over om mezelf er doorheen te slepen.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek