Rob Cross was donderdagavond in geweldige doen tijdens de vijftiende speelronde van de Premier League Darts. De nummer twee van de wereld rekende op overtuigende wijze af met Mensur Suljovic.

De voormalig wereldkampioen begon fantastisch aan de partij. Cross pakte de eerste drie legs met gemak en wierp op dat moment een gemiddelde van 116. Die marge hield ‘Voltage’ lang vast en uiteindelijk werd het nog zelfs 8-4 voor de Engelsman.

”Ik voelde me geweldig. Mijn start was goed, maar daarna maakte ik het een beetje lastig voor mezelf. Daarna herpakte ik mezelf en stelde ik de overwinning veilig.”

Door de overwinning op Suljovic was Cross als eerste speler zeker van deelname aan de play-offs. ”Dat is voor iedereen het doel, dus daar ben ik zeer tevreden mee. Ik moet mezelf nu klaarmaken voor de play-offs.”

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder de verdeling van het prijzengeld.

Tags:

Author: Pieter Verbeek