Rob Cross maakt donderdagavond zijn tweede opwachting in de play-offs van de Premier League Darts. James Wade is zijn tegenstander in de halve eindstrijd.

Vorig jaar was de halve finale het eindstation, toen Cross – gehinderd door een borstblessure – werd verslagen door Michael van Gerwen. Dit jaar hoopt de Engelsman vooral te genieten van zijn aanwezigheid in de O2 Arena.

”Vorig jaar worstelde ik met mijn blessure en kon ik niet maximaal presteren in de O2 Arena. Dit jaar heb ik veel meer genoten van mijn deelname aan de Premier League Darts. Dat was ook te zien aan mijn verbeterde prestaties.”

”Ik heb meer kunnen trainen en dat heeft zich uitbetaald. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en dat gebruik ik nu in mijn ontwikkeling. Het zou geweldig zijn om de Premier League te winnen, dat is slechts een paar spelers gelukt en ik zou daar graag bij willen horen.”

Volg de live scores tijdens de finaleavond van de Premier League Darts via deze websiteKlik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder de verdeling van het prijzengeld.

Play-Offs – Donderdag 23 mei
The O2, Londen

Speelschema
Halve finale

Michael van Gerwen v Daryl Gurney
Rob Cross v James Wade

Finale

Van Gerwen/Gurney v Cross/Wade

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Author: Pieter Verbeek