In de zesde speelronde van de Premier League neemt Rob Cross het op tegen Mensur Suljovic. De wereldkampioen komt op het juiste moment weer in vorm, nu hij zijn laatste drie wedstrijden heeft gewonnen.

Cross heeft zich opgeklommen naar de vierde plaats, nadat hij vorige week met 7-5 won van Michael Smith. Suljovic moet het volgende slachtoffer worden, maar de man uit Hastings weet dat het niet makkelijk wordt.

“Suljovic is een fantastische speler. Zijn gemiddelden zijn waarschijnlijk hoger dan die van mij op het moment en hij versloeg me in de afgelopen wedstrijd”, legt Cross uit aan de PDC.

Ondanks de goede vorm van Suljovic, heeft Rob Cross vertrouwen in de wedstrijd. “De laatste tijd win ik weer, groeit mijn vertrouwen en is het geloof weer terug. Het maakt niet uit hoe je wint, zolang je maar wint. Het gaat beter met me en ik blijf mezelf verbeteren.”

De wedstrijd tussen Rob Cross en Mensur Suljovic wordt vanavond rond 21:30 Nederlandse tijd afgewerkt in de Motorpoint Arena in Nottingham.

Tags: |

Schrijver: Stefan Vellekoop