Rob Cross heeft hoge verwachtingen van de Nieuw-Zeelandse spelers tijdens de NZ Darts Masters. De Engelse darter treft in Warren Parry één van de meest ervaren lokale spelers in de eerste ronde van het World Series-toernooi in Nieuw-Zeeland.

”Ze worden steeds sterker, het niveau gaat omhoog”, merkt de oud-wereldkampioen op in gesprek met de PDC. ”Ik zie geen reden waarom er geen Nieuw-Zeelandse finalist kan komen dit weekend. Cody Harris is altijd gevaarlijk, hij kan ver komen.”

Cross maakte vorig jaar zijn eerste reis naar Nieuw-Zeeland. Toen debuteerde ‘Voltage’ op de Auckland Darts Masters. ”Het is fijn om weer terug te zijn. Ik heb het geweldig naar mijn zin tijdens de World Series-toernooien.”

”Toen ik hier vorig jaar heen kwam, had ik nog nooit zo’n lange vlucht achter de rug gehad. Nu ben ik veel kalmer en neem ik de tijd om te genieten van deze prachtige locatie. We zijn op zondag al gearriveerd en zijn door Auckland rondgetrokken. Daar zijn een hoop aardige mensen, geweldige restaurants en plekken om te wandelen”, zo prees hij de Nieuw-Zeelandse stad.

Klik hier voor meer informatie over dit toernooi, waaronder het toernooischema en de verdeling van het prijzengeld.

Kelly Deckers/PDC

Foto: Kelly Deckers/PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek