Rob Cross was niet ontevreden na zijn gelijkspel tegen Peter Wright in de eerste speelronde van de Premier League Darts.

Ondanks een vroege voorsprong moest Cross aan het einde van de partij nog hard werken om een punt over te houden aan het duel met zijn Schotse tegenstander. Met een 48 check-out in de laatste leg zorgde ‘Voltage’ voor een 6-6 eindstand, nadat Wright een matchdart had gemist.

”In alle eerlijkheid denk ik dat ik aardig heb gespeeld”, vertelde Cross tegen Live Darts over zijn wedstrijd. ”Zijn 11-darter om terug te breken, was geweldig. In mijn eigen legs was ik niet sterk genoeg.”

Cross herstelde zich op deze manier voor zijn nederlaag in de eerste ronde van de Masters tegen Joe Cullen. Een gelijkspel stemt de Engelsman nog niet volledig tevreden, maar gaat nu wel met een positiever gevoel naar de komende wedstrijden.

”Voor mij is het vooral prettig dat ik weer goed heb staan spelen, hier kan ik verder mee. Na mijn verlies op de Masters heb ik mezelf toegesproken en vond ik dat ik mezelf moest verbeteren.”

”Dat lukte tegen Wright, ik heb beter gespeeld dan vorige week. Het was alleen niet goed genoeg voor een overwinning.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek