Rob Cross maakt zich op voor een echte test op de UK Open. Na de overwinning op Kyle Anderson in de vijfde ronde, is Gary Anderson de tegenstander in de kwartfinale.

Na de uitschakeling van Michael van Gerwen en Peter Wright, is Cross de hoogst geplaatste speler in het toernooi. Die status wil ‘Voltage’ waarmaken tegen ‘The Flying Scotsman’.

”Ik kijk erg uit naar de wedstrijd tegen Gary, het wordt een kraker. Je speelt sowieso tegen één van de beste spelers ter wereld, dus uiteindelijk maakt het niet uit wie je loot. Ik zal goed moeten scoren en scherp moeten zijn op mijn finishes. Ik word graag uitgedaagd, dat komt mijn spel ook ten goede.”

”De UK Open was het begin van mijn carrière. Zonder dit toernooi had ik niet kunnen bereiken wat ik gedaan heb. Het opende mij de ogen een paar jaar geleden en heeft mij geholpen om mezelf te ontwikkelen. Het is een fantastisch evenement.”

Klik hier voor de verdeling van het prijzengeld op de UK Open 2018.

Zondag 4 maart
Middagsessie (vanaf 13:45 uur)
Kwartfinale

David Pallett v Steve West
John Part v Robert Owen
Corey Cadby v Gerwyn Price
Gary Anderson v Rob Cross
Best of 19 legs

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek