PDC-commentators Dan Dawson en Chris Murphy hoefden door de afgelasting van de Premier League-avond in Newcastle niet te werken, dus besloten zij een potje tegen elkaar te darten.

In de door hen zelf benoemde PremierInnLeague speelden Dawson en Murphy een potje tegen elkaar, die voor iedereen live te volgen was via het scoreprogramma DartConnect. Het niveau bleek niet heel hoog te zijn, maar dat zorgde enkel voor meer hilariteit onder de volgers op social media.

Het was Murphy die met een 34-darter de leiding nam. Met een heuse 49-darter werd het even later zelfs 4-2 voor de darts-analist uit Leeds. Met een 27-darter in de achtste leg zorgde Dawson voor de beste leg van de wedstrijd én een 4-4 tussenstand. Nadat Murphy op 4-5 was gekomen met een 80 finish, maakte Dawson zijn mini-comeback compleet met tweemaal een 20-checkout.

Zoals eerder gezegd, de gemiddeldes bleken niet om ovr naar huis te schrijven. Beide darts-commentators eindigden net onder de 41 gemiddeld. Er werd geen enkele 180-score genoteerd, wel wierp Dawson een 140-score, terwijl Murphy een keer met tweemaal triple 20 begon maar vervolgens al zijn pijlen op de vloer zag belanden.

 

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek