Zestien kanshebbers zijn er nog voor de titel tijdens de tweede editie van de Danish Darts Open. Jermaine Wattimena is de enige Nederlander die nog in het toernooi zit.

Wattimena speelt aan het einde van de middag in de derde ronde tegen Ian White. ‘The Diamond’ is door afwezigheid van Michael van Gerwen de nummer één van de plaatsingslijst op de Danish Darts Open.

De middagsessie gaat van start met de ontmoeting tussen Gerwyn Price en Stephen Bunting. De winnaar van deze partij treft Peter Wright of Joe Cullen in de halve eindstrijd.

Kirk Shepherd, die zaterdagavond stuntte tegen Rob Cross, treft Chris Dobey. De Portugese darter Jose de Sousa neemt het op tegen Daryl Gurney. James Wade kruist de degens met Jonny Clayton, terwijl Adrian Lewis tegenover Simon Whitlock staat. Mensur Suljovic legt aan tegen Dave Chisnall.

De eerste editie van de Danish Darts Open werd in 2018 gewonnen door Mensur Suljovic na een 8-3 zege op Simon Whitlock in de finale. Van Gerwen werd tijdens dat toernooi uitgeschakeld door Brendan Dolan.

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Speelschema Danish Darts Open 2019

Zondag 16 juni
Derde ronde
Middagsessie

13:00 Gerwyn Price v Stephen Bunting
13:30 Peter Wright v Joe Cullen
14:00 Kirk Shepherd v Chris Dobey
14:30 Daryl Gurney v Jose de Sousa
15:00 James Wade v Jonny Clayton
15:30 Adrian Lewis v Simon Whitlock
16:00 Mensur Suljovic v Dave Chisnall
16:30 Ian White v Jermaine Wattimena

Mensur Suljovic is de titelverdediger op de Danish Darts Open

Foto: Kelly Deckers/PDC Europe

Tags:

Author: Pieter Verbeek