Op donderdag 1 februari begint de Premier League Darts 2018. Zestien weken lang nemen de beste tien darters van de wereld het tegen elkaar op in de prestigieuze dartscompetitie.

Niet alleen deze tien spelers gaan de strijd met elkaar aan. Enkele dartsprominenten treffen elkaar in een nieuwe rubriek van Dartsnieuws.com. Acht personen, bestaande uit darters, analytici en een presentatrice, spelen in onze Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Begin komende week worden de acht deelnemers bekendgemaakt, samen met de voorspellingen voor de eerste speelronde van de Premier League Darts.

Het rondreizende dartscircus begint op donderdag 1 februari. De eerste negen weken proberen de tien deelnemers degradatie te voorkomen. Na negen speelrondes blijven de acht beste spelers over, die vervolgens strijden voor een plek bij de laatste vier.

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 88 euro en een minimale prijzenpot van 500 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek