Mike de Decker heeft zijn PDC Tour Card weer terug. The Real Deal was afgelopen vrijdag de beste speler tijdens de tweede dag op de Europese Q-School.

De Belgische darter was eerder in 2016 en 2017 in het bezit van een Tour Card. Met een zege op Dennis Nilsson (5-3) in de finale, heeft De Decker na twee seizoenen Challenge Tour weer toegang tot het lucratieve Pro Tour-circuit.

”Het was een zenuwslopende dag. Ik ben enorm blij dat ik uiteindelijk de Tour Card heb gewonnen. Nu kan ik relaxen en mij focussen op de PDC Tour”, reageerde De Decker na zijn succes.

”Het verliezen van mijn Tour Card (twee jaar geleden, red.) was goed en slecht. Het opende mijn ogen. Toen dacht ik dat ik er al was en zo moet je er niet instaan. Sindsdien train ik meer en we gaan zien wat de komende twee jaren gaan brengen.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek