Zondag vonden 21 teams hun weg naar Nijkerk om te strijden voor het Landelijke Bekerkampioenschap. Titelverdediger Xtreme Sport (TDV) was aanwezig, maar wist hun titel niet te verdedigen.

De teams gingen op het Landelijke Bekerkampioenschap van start in zeven poules van drie waarbij de nummers één en de beste nummer twee door gingen naar de knock-out.

In de kwartfinale namen de Oranje Bar Lions (PDB) het op tegen Xtreme Sport (TDV), Fifth Division (DSWN) kwam de Rebels (RDB) tegen, De Tegenstander (DONHN) speelde tegen Vrijbuiter 1 (DVS) en ’t Ouwe Vat (FDB) kwam uit tegen Bosgenoegen (DBMN). De teams waren flink aan elkaar gewaagd, want na de singles stond het bij iedere wedstrijd 2-2. Oranje Bar, Fifth Division en De Tegenstander wisten de wedstrijd in de koppels te beslissen. ’t Ouwe Vat had een teamgame nodig om zich te plaatsen voor de halve finale.

In de halve finale was Fifth Division te sterk voor Oranje Bar en won de Tegenstander nipt van ’t Ouwe Vat. In de finale kwam de Tegenstander met 3-1 voor dankzij zege’s van Ed de Koff, Wesley Harms en Roemer Mooijman. In de koppel werd de winst uiteindelijk binnen gehaald door Wesley en Ed.

Uitslagen:

Kwartfinale
Oranje Bar Lions (PDB) – Xtreme Sport (TDV) 4-2
Fifth Division (DSWN) – Rebels (RDB) 4-2
De Tegenstander (DONHN) – Vrijbuiter 1 (DVS) 4-2
’t Ouwe Vat (FDB) – Bosgenoegen 3 (DBMN) 4-3

Halve finale
Fifth Division (DSWN) – Oranje Bar Lions (PDB) 4-1
De Tegenstander (DONHN) – ’t Ouwe Vat (FDB) 4-2

Finale
De Tegenstander (DONHN) – Fifth Division (DSWN) 4-2
De Tegenstander speelde vandaag met Ed de Koff, Wesley Harms, Silko Visser en Roemer Mooijman.

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek