Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 maart staat de vierde editie van de West-Fries Open op het programma. Tijdens dit weekend zijn er punten te verdienen voor de BDO-ranking, waardoor veel bekende namen gaan afreizen naar de speellocatie in Hoorn.

Zo hebben veertien spelers zich ingeschreven voor de West-Fries Open die in januari ook op de Lakeside stonden. Ross Montgomery, Wesley Harms, Richard Veenstra, Jeffrey van Egdom, Dave Parletti, Wayne Warren, Nick Kenny, Jim Williams, Gary Robson, Chris Landman, Willem Mandigers, Tony O’Shea, Dean Reynolds en Derk Telnekes zijn deze veertien namen.

Maar er zijn nog meer bekende gezichten in Hoorn aankomend weekend. Justin van Tergouw, Gino Vos, Jamie Caven, Diogo Portela, Cody Harris, Mike de Decker, Wessel Nijman, Darryl Fitton, Jerry Hendriks en JDC-wereldkampioen Jurjen van der Velde hebben zich ook ingeschreven.

Vorig jaar gingen Harms en Ashton er met de buit vandoor op de West-Fries Open. ‘Sparky’ versloeg Montgomery, terwijl Ashton te sterk was voor Sharon Prins.

Bekijk de deelnemerslijsten hier.

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek