Na een maand bovenaan te hebben gestaan, is Keith Deller de koppositie in de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie kwijt.

Deller scoorde tijdens de afgelopen speelronde slechts één punt en staat nu op 35 punten. Dartsnieuws-verslaggever Pieter Verbeek pakte vijf punten en ging van 33 naar 38 in de tussenstand, waardoor Verbeek na twaalf speelrondes aan de leiding gaat. Deller zag bovendien Jyhan Artut, Kim Huybrechts, Stephen Bunting en Jeffrey de Zwaan allemaal op 35 punten komen.

Twee punten daarachter staan Steve Beaton en Jamie Lewis, gevolgd door Luke Humphries (32) en Vincent van der Voort. Ricky Evans en Dartsnews-redacteur Samuel Gill staan onderaan met ieder 26 punten.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag twee punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 23 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Bekijk hier de voorspellingen terug van de afgelopen speelronde.

Stand

Pieter Verbeek 38
Keith Deller 35
Jyhan Artut 35
Kim Huybrechts 35
Jeffrey de Zwaan 35
Stephen Bunting 35
Steve Beaton 33
Jamie Lewis 33
Luke Humphries 32
Vincent van der Voort 31
Samuel Gill 26
Ricky Evans 26

Tags:

Author: Pieter Verbeek