Afgelopen weekend stond het Dartsfestival weer op het programma. Vele darters reisden af naar Sevenum voor een weekend darts en gezelligheid. Dennis Verhaegen en Irina Armstrong wisten de singletoernooien te winnen.

Lang leek Mario Vandenbogaerde het herensingletoernooi te winnen. Hij had namelijk een 4-0 voorsprong en had dus nog maar een leg nodig. Verhaegen boog die achterstand echter om en won met 5-4. Irina Armstrong was de beste bij het damessingletoernooi. In de finale was ze te sterk voor Marjolein Tammer. De jeugdfinale ging tussen Timo Janssens en Daan Bastiaansen. De laatstgenoemde bleek de sterkste van de twee: 4-1. Ook het G-dartstoernooi werd gespeeld in Sevenum. Vincent D’Hondt won. Hij versloeg Bernaert Martens met 4-0.

Een dag eerder vonden de koppelstoernooien plaats. Seppe Giebens en Viani van den Bergh kroonden zich tot kampioenen bij de heren. Ze wonnen met 5-2 van het duo Elvin Geerlof/Wesley Plaisier. Het dameskoppeltoernooi is gewonnen door Anjana Bhagwandin en Demi van Gelder. Zij waren in de finale met 5-2 te sterk voor Anneke Houben en Kerstin de Vries. Op de eerste dag werd het blind mixkoppelstoernooi gespeeld. Niels de Blieck en Andy Lammens wonnen in de finale met 4-2 van Timo Janssens en Ricardo Lieftink.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek