Aanstaande zaterdag is het tijd voor de landelijke divisiekampioenschappen voor de vierde, derde en tweede divisie. De NDB verwelkomt alle kampioenen in Sporthal Corlaer in Nijkerk.

Tijdens de divisiekampioenschappen gaan de regionale kampioenen van de lidorganisaties de strijd met elkaar aan met als doel het Nederlands kampioenschap. Een prestigieuze titel!

Vorig jaar pakten de volgende teams de titels:
4e divisie: No Score (DVS)
3e divisie: De Boemel (DVO)
2e divisie: No Limit (DBMN)

Belangrijke informatie:

  • Sporthal Corlaer zal om 09.45 uur open zijn. Captains dienen zich voor 10.30 uur te melden en de wedstrijden zullen om 11.00 uur beginnen.
  • Captains dienen hun registratiebewijzen/pasjes van de betreffende spelers mee te nemen. Als de bond niet werkt met pasjes, dan dienen alle spelers een legitimatie bij zich te hebben.
  • U dient zich te houden aan de kledingvoorschriften: nette pantalon of rok tot minimaal op de knie (dames), net shirt voorzien van kraag en geen hoofddeksels. Voor het volledige kledingvoorschrift klikt u hier.
  • Er zullen vier singles (501  best of 5), twee koppels (501 best of 5) en een teamgame (701 best of 1) gespeeld worden. Het toernooi wordt gestart met een poulesysteem, gevolgd door de kwart- halve en finale. Er zal gespeeld worden op twee banen waarbij er twee singles en twee koppels tegelijk moeten worden gespeeld. Teams worden gevraagd om in ieder geval met vijf personen aanwezig te zijn zodat één persoon kan schrijven tijdens de koppels. Uiteraard hoeft dit geen speler te zijn.

Deelnemende Teams:
Voor een overzicht van alle deelnemende teams klikt u hier.

Bron: NDBDarts.nl

Tags:

Author: Pieter Verbeek