Chris Dobey genoot zondagavond van zijn debuut op de World Grand Prix in Dublin. ‘Hollywood’ stond slechts twee legs af tegen Ricky Evans en maakte bovendien een goede indruk.

In vijf van de acht legs wist Dobey meteen met een dubbel te openen. Ook het finishen van de legs ging hem goed af met een finishpercentage van 40 procent. Zijn gemiddelde kwam uit op bijna 90.

”Ik ben erg blij met de overwinning”, zei de Engelsman na zijn overwinning op de rappe Evans. ”Voor een debuut heb ik met 90 gemiddeld niet verkeerd gespeeld en mijn dubbels liepen ook lekker.”

Dobey gaf vervolgens aan lang te hebben uitgekeken naar zijn deelname aan dit toernooi. ”Ik heb vaak naar de World Grand Prix gekeken op televisie en iedereen wil hier aan meedoen. Ik heb zelfs aan lokale competities meegedaan als voorbereiding en dat heeft zich uitbetaald.”

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek