Chris Dobey heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Unicorn Darts. Volgens de dartsfabrikant betreft het een hernieuwde langdurige samenwerking.

De darter uit Bedlington maakte in juli zijn debuut op de World Matchplay en stond een maand eerder in de finale van de Danish Darts Open in Kopenhagen. Bovendien maakte Dobey dit jaar een eenmalige optreden in de Premier League Darts, waarin hij Mensur Suljovic op een gelijkspel hield.

Dobey is zeer verheugd met zijn nieuwe contract, zo laat hij weten op de website van Unicorn. ”Ik ben erg blij met mijn contractverlenging. Unicorn heeft mij uitstekend bijgestaan vanaf het begin van mijn carrière.”

”Onze relatie is goed en ik ben blij dat ik in de toekomst nog steeds onderdeel mag uitmaken van dit team. Zonder hun steun was ik niet zover gekomen in mijn carrière.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek