Glen Durrant geniet van de kans om weer in actie te komen op de Grand Slam of Darts. Vorig jaar ging ‘Duzza’ als winnaar van de World Masters naar het toernooi in Wolverhampton, dit jaar dwong Durrant kwalificatie af door Lakeside te winnen.

De Engelsman maakte vorig jaar indruk door Alan Norris en Nathan Derry te verslaan en tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson tot het uiterste te dwingen. Bij de laatste zestien was Raymond van Barneveld met 10-7 te sterk voor Durrant.

”Ik kan niet wachten op terug te keren op dit toernooi”, vertelt Durrant in gesprek met Sky Sports. ”Vorig jaar keek ik mijn ogen uit tijdens de eerste leg in mijn partij tegen Anderson. Het was geweldig.”

”’Ik speelde tegen ‘Barney’ en hij was zo aardig tegen mij voorafgaand en na afloop van onze wedstrijd. Ik kreeg veel complimenten en dat is altijd leuk om te horen. Ik dacht dat ik een kans had tegen hem toen het 5-5 stond, maar hij stond opeens met 8-5 aan de leiding voordat ik het wist.”

”Ik weet wat ik dit jaar kan verwachten en ik zal goed gefocust zijn. Ik wil daar goed presteren en heb veel zin in de start van de Grand Slam of Darts.”

Tags: |

Schrijver: Pieter Verbeek